Negustorul | Termene si Conditii Site

Accesarea si vizitarea site-ului reprezinta acceptarea termenilor si conditiilor.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile nu accesati acest site.

Site-ul Negustorul.ro este site-ul de prezentare a firmei – SC AO ARHITECT STUDIO ART SRL, CIF: 43470936, cu sediul social in Pitesti, jud. Argeș str. I.C. Brătianu nr 24, administrator Arhitect Andreea Loredana Oprea.

Cererea de servicii se poate face prin cale scrisa (e-mail sau formular de contact) sau verbala.

Orice serviciu remunerat prestat de SC AO ARHITECT STUDIO ART SRL se realizeaza pe baza unui contract semnat intre parti.
Cele doua parti sunt obligate sa-si respecte obligatiile, clauzele contractului negociat de ambele parti.

Orice vizitator al site-ului sau client are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra informatiilor furnizate de SC AO ARHITECT STUDIO ART SRL
Toate informatiile din site (imagini, text) sunt proprietatea SC AO ARHITECT STUDIO ART SRL, protejate de dreptul de autor si nu pot fi folosite in alte scopuri decat informative. Continutul site-ului nu poate fi preluat, difuzat sau revandut.

SC AO ARHITECT STUDIO ART SRL nu isi asuma raspunderea pentru provenienta fisierelor, documentelor primite de la vizitatori.

Vizitatorii site-ului sunt obligati sa verifice, la fiecare accesare, pagina termeni si conditii si politici de confidentialitate pentru a fi la curent cu eventualele modificari. Negustorul.ro isi rezerva dreptul de a face orice modificare a continutului site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor.

Utilizarea site-ului de catre utilizatori se considera acceptarea acestor termeni si conditii.

Termenii si conditiile se afla sub jurisdictia legilor din Romania. Orice dispute ce vor aparea intre parti in legatura cu accesarea si/sau continutul site-ului vor fi rezolvate de instantele din Romania.

Image
Abordăm lucurile diferit. La Negustorul nu negociem cu clientul, noi negociem pentru client! Punct.
contact@negustorul.ro
Bulevardul I. C. Brătianu 24,
Pitești 110004
© 2022 Negustorul