Inclus:

  • Verificare daune + furt
  • Verificare tehnica
  • Pachet siguranta auto
  • Spalat & aspirat

Optiuni VIP:

+ Transport - Dealer → Pitesti
+ Transport - Pitesti → Client 
+ Numere rosii
+ Efectuare RAR
+ Inmatriculare
+ Detailing interior
+ Detailing exterior
+ Achizitionare accesorii
+ Instalare accesorii
+ Garantii extinse
+ Pachet mentenanta
+ Set aditional anvelope

Mașini aduse la comandă - Serviciu de bază

Clientul deține controlul asupra intregii tranzacții, cap-coadă, stabilind orice detaliu după propriile nevoi și preferințe.

Comenzile auto sunt la client iar Negustorul este co-pilotul.

Servicii incluse:

Verificare daune + furt
Negustorul știe cât de neplăcute pot fi surprizele avute în urma unei achiziții neverificate și dorește să introducă un nou standard de transparență totală într-o piață auto plină de vicii ascunse.
Negustorul verifică pentru dvs. mașinile selectate astfel încât să aveți siguranța că mașina dorită corespunde cu așteptările dvs. și nu întâmpinați neplăceri ulterioare.
Cu un serviciu de bază solid, Negustorul ofera clientului cunoștiințele, suportul și ajutorul de care acesta are nevoie pentru a avea o experiență wow la achiziționarea autovehiculului dorit. O listă lungă de opțiuni îi stă clientului la dispoziție pentru a își personaliza pachetul după propriile preferințe, având suportul necontenit din partea Negustorului.
Deoarece Negustorul dorește să ofere un serviciu cât mai complet clienților și de asemenea o experiență unică la achiziționarea unui autovehicul, acesta vă oferă o gamă de servicii opționale după dorințele si bugetul dumneavoastră.

Opțiuni VIP:

Transport dealer → Pitesti
În urma achiziționării unui autovehicul prin Negustorul, clientul are opțiunea de a efectua transportul acestuia cu ajutorul Negustorului. Serviciul de transport auto pe platformă al Negustorului are acoperire spre și din țări europene. Negustorul oferă servicii personalizate pentru toți clienții, indiferent că este vorba de o persoană fizică, juridică ori de un parc auto.
În orice context, Negustorul pune preț pe calitate și rapiditate, folosind platforme moderne, scopul fiind acela de a oferi servicii rapide, profesionale, la cele mai rezonabile costuri.
Negustorul preia mașina direct de la dealer-ul ales iar predarea se va face apoi la Pitesti, în completă siguranță.

Comision Negustorul

4%4%

Negustorul percepe un comision standard si fix pentru orice mașină adusă la comandă de 4% din valoarea autoturismului achiziționat.

Image
Abordăm lucurile diferit. La Negustorul nu negociem cu clientul, noi negociem pentru client! Punct.
contact@negustorul.ro
Bulevardul I. C. Brătianu 24,
Pitești 110004
© 2022 Negustorul